Isabella de Groot-Loeve

Echoscopiste

Tegelijk met Monique ben ik in 1999 afgestudeerd als verloskundige en direct daarna heb ik de echo opleiding gedaan. Een jaar of 7 heb ik het begeleiden van zwangerschappen, bevallingen en kraambedden met veel plezier gecombineerd met het doen van echoscopisch onderzoek in de verloskunde en gynaecologie.

Daarna was het tijd voor meer rust en regelmaat om ruimte te maken voor gezinsuitbreiding.

Er is zo ontzettend veel te zien in de verschillende stadia van een zwangerschap en tijdens het onderzoek vertel ik daar dan ook graag over…

Wat een groot geluk én een groot wonder is het om dat mee te maken. Nog altijd realiseer ik mij dat ook tijdens het maken van de echo. Er is zo ontzettend veel te zien in de verschillende stadia van een zwangerschap en tijdens het onderzoek vertel ik daar dan ook graag over. Door de week werk ik in een ziekenhuis in Amsterdam en op zaterdag ontmoeten wij elkaar misschien wel bij Echopraktijk WAZ.

Mijn collega's