2D pretecho: vertrouwd en duidelijk zwart-wit beeld

Een 2D echo is de meest gebruikte echotechniek. We kunnen het bij een pretecho gebruiken om vroeg een intacte zwangerschap bij je vast te stellen of om je te vertellen of je zwanger bent van een jongen of een meisje: de geslachtsbepaling!

Je wilt je kindje natuurlijk nog veel vaker zien!

De 2D echotechniek kunnen we je hele zwangerschap gebruiken om je kindje te laten zien: van een embryo van 5 mm bij 6 weken (hoe klein is dat!!??!!) tot hoe je kindje groeit en ligt aan het einde van je zwangerschap. Vanaf 10 weken kunnen we je het hartje van je kindje laten horen en je vertellen hoeveel keer per minuut het klopt.

Vanaf ongeveer 16-18dagen na een positieve zwangerschapstest is hartactie zichtbaar met een 2D echo.

Je bent/jullie zijn op ieder moment van je zwangerschap van harte welkom bij ons voor een pretecho: een echo op eigen verzoek. Dit houdt ook in dat de echo's voor eigen kosten zijn: zie onze tarieven. Je krijgt altijd een fotomapje van ons (als we je deze nog niet eerder hebben gegeven) en foto’s mee. Je mag altijd filmen met je eigen mobile of camera. Bij ons pakket “Krachtig” en bij de 30 minuten 3-4D echo nemen we clips voor je op en zetten deze op USB.

Geslachtsbepaling

Vanaf 14 + weken is het zichtbaar of je in verwachting bent van een jongetje of een meisje. Kom met een volle blaas! Je krijgt van ons een leuke kleine attentie mee waarmee jullie het geslacht kunnen vertellen aan familie en/of vrienden.

Groei van je kindje

Tijdens de 2D echo laat de echoscopiste je zien hoe je kindje zich op dat moment ontwikkelt. We kunnen bij de foto's ook tekst plaatsen, zodat je mooie foto's hebt om trots te kunnen laten zien!