Renata van Langen

Als u Echopraktijk WAZ of Echofun belt is de kans groot dat u mij aan de telefoon krijgt. Ik ben maandag, dinsdag en woensdag aanwezig om afspraken in te plannen op één van onze locaties en de administratie te verzorgen.

Als u Echopraktijk WAZ of Echofun belt is de kans groot dat u mij aan de telefoon krijgt…

Ik ben getrouwd, we hebben een dochter en een zoon, waarvan alleen de laatste (gezellig!) nog thuis woont. Ik heb heel lang in het basisonderwijs gewerkt, maar ben nu helemaal op mijn plaats als praktijkassistente bij de Echopraktijk.

Ik ga elke dag met heel veel plezier op de fiets naar ons kantoor. Ik zie het als een uitdaging om voor iedereen (klant en echoscopiste) naar tevredenheid een afspraak te maken of vragen te beantwoorden. Misschien spreken we elkaar gauw!

Mijn collega's